Stomna kebab

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009

Suroviny

800 g
800 g
4 PL
2 ks
3 PL
4 ks
1 PL
1 PL
1 KL
1 KL
100 ml




Postup

  1. 1

    Mäso (buď teľacie, alebo jahňacie)nakrájame na malé kúsky, premiešame s cibuľou, petržlenovou vňaťou, saturejkou, mätou, čiernym korením, paprikou, pretlakom, múkou a dáme do hlineného pekáča vymasteného 2 PL oleja

  2. 2

    Zvyškom oleja pokvapkáme vrch, pekáč priklopíme a pokrm pomaly asi 1,5 hodiny pečieme.

  3. 3

    Kebab môžeme zlepšiť podliatím malým pohárom bieleho vína.

Diskusia k receptu

Vymazať
ernest
No dotreaz som si myslel že kebab sa dá dobre urobit iba na tom grilovacom kolotoči toto vyaerá zaujmavo skúsim




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia