Džuveč s filé

verka1 - fotkaverka1, 2. novembra 2010

Na toto jedlo som si po rokoch spomenula a uvarila, bolo ako voľakedy, prudko jedlé

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
400  g
2-3 ks
1-2 ks
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme pór nakrájaný na kolieska, pridáme papriku a paradajky pokrájané na menšie kúsky. Posolíme a pokoreníme.

  2. 2

    Ked je paprika skoro mäkká, pridáme na kocky pokrájané rybie filé. Premiešame.

  3. 3

    Pridáme premytú ryžu, zalejeme vodou, dochutíme vegetou a kari korením a dáme dusiť zaužívaným spôsobom. Nepodávam k tomu nič, lebo je to šťavnaté a chuťovo výrazné.

Diskusia k receptu

janazjarku
Onehdá som raz kúpila mrazenú zmes nejaká zelenina a rybie filé na kocky pripravila som to podobne ako ty a ozaj to bolo jediteľné len voľako už tú zmes v obchode nevidno, ale však to môžem urobiť aj z čerstvej zeleniny :-) ďakujem za pripomenutie !!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia