Sójové rezance v cibuľovej marináde

zirafninka1 - fotkazirafninka1, 24. novembra 2010

Suroviny

2 bal.
1 ks, veľká
2 PL
3 PL
2 ks




Postup

  1. 1

    Sójové rezance si uvaríme obvyklým spôsobom. Necháme ich vychladnúť a vyžmýkame. Veľkú cibuľu očistíme a pokrájame na čo najmenšie kúsky. Ja používam mixér a z cibule spravím takmer kašu. V miske si rozšľaháme 2 vajíčka, pridáme cibuľu, solamyl, sójovú omáčku, soľ a čierne korenie podľa potreby. Necháme marinovať aspoň 5 - 6 hodín. Rezance opekáme na panvici dochrumkava.

Diskusia k receptu

janka81
podla mňa je to výborné, milujem chrumkavé :)
enerrgizer
pekná fotka, určite pripravím, ale utopím ich v nejakej omáčke...(tie rezance:-)
zirafninka1
Dakujem za komentare.
Ja tiez rada kadeco topim v omacke, ale tieto cibulkove nie. Stratili by tu chrumkavu vrstvu. Stred je stavnaty dost.
zirafninka1
A vraj by tu mal byt aj komentar o zelenine. Ale nevidim ho (?). My sme to mali raz s nakladanou zeleninou, teraz s paradajkovym salatom. Prilohu, oblohu, salat v takom recepte neuvadzam. Vzdy je chut na nieco ine.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia