Rezeň podľa Pálfiho

gulio - fotkagulio, 4. decembra 2010

Pre tých čo majú rezne tak rad ako ja na 1000 spôsobov a ešte niečo navyše!!!

Suroviny

500 g, alebo karé
100 g
100 g(alebo oravskú slaninku)
50 g
1
100 g
50 g
podla chuti
podla chuti
na smaženie
1 dcl
3 ks
60 g




Postup

  1. 1

    Z mäsa nakrájame rezne vyklepeme a osolíme.Kuracie pečienky sparíme .Udené mäso (môže byť aj chudá oravská slanina )a sparené pečienky nasekáme na drobné kúsky a zmiešame so syrom,žltok,paprikou a osolíme. Touto zmesou potierame rezne z obidvoch strán a namáčame v cestíčku a vyprážame na miernom ohni.Kto má rád pikantne tak namiesto sladkej papriky môže dať pálivú papriku. Podávame z opekanými zemiakmi alebo ryžou a šalátom podla vlastnej chuti.

  2. 2

    Cestíčko. biele víno,3 vajíčka,hladká múka jablko a šampiňóny. Jablko a šampiňóny nakrájame na drobné slížiky ( môžeme po prípadne aj nastrúhať na hrubšie) všetko pekne zmiešame a vytvoríme cestíčko do ktorého budeme namáčať rezne. Prajem vám všetkým dobrú chuť!

Diskusia k receptu

evanaaa
Gulio, zdá s ato byť dobré, ale neviem, či všetky tie suroviny na kúsky posekané budú držať na tom rezni, zvlášť, keď sú aj v cestíčku.Neopadajú?
helca103
asi to neopada kedže sa to má zmiešat s taveným syrom a žltkom, v každom prípade je to zvláštna kombinácia a asi budem potrebovat viac odvahy to vyskúšať. Ale KK nikdy neviem kedy ........
gulio
Treba sa stým trocha pohrať mne to tam držalo a nepadalo a bolo to dobré, treba vyskušať.
sovka62
A ktorý Pálfy by to mal byť? Ten stredoveký alebo náš súčasný idol zo Senice? No, to už asi bude jedno, hlavne, že bude dobrý.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia