Pangasius na masle s pórom so zemiakovou kašou

michsme - bez fotkymichsme, 18. februára 2011

Je to velmi obľúbené jedlo mojej dcérky, vždy všetko spapá

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
5 g,sušená
200 g
1 ks
1 kg
5 g
100 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Pangasius filety posypeme soľou, bazalkou a obalime v hladkej múke

  2. 2

    Na olej dáme nakrájaný pór a opražíme do zlatista, potom pridáme pangasius filety a opražíme ich z každej strany

  3. 3

    Medzitým dáme variť zemiaky na zemiakovú kašu so soľou.

  4. 4

    Odoberieme vodu zo zemiakov a pridáme ju na panvicu k rybkám, aby sa to 10 minút podusilo. Tá voda dá omáčke skvelú chuť.

  5. 5

    Po 10 minútach je rybka hotová a podávame ju so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

hambalko35
Skus si prečitat kde a ako sa chovaju pangasusi a čo obsahuju,a hned ta prejde chut.
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
@hambalko35 ,
no, no, no, toto nám nerob. Keď mi tak milujeme pangasia.
randy
Mna by zaujimalo kde sa dava to maslo :-D
root
Súhlas s @hambalko35 , pangas je len taká pseudorybička, paródia na rybu a nie je ani kvalitný.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia