Grilovaná šťuka na bylinkách

Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
Grilovaná šťuka na bylinkách
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

600 g filiet
1 vetvička (tymian, rozmarín)
 na dochutenie
50 ml
Zemiakový šalát:
600 g
150 g
100 g
50 g
 na ozdobu




Postup

  1. 1

    Šťuku opečieme na panvici s bylinkami a cesnakom. Potom ju dáme piecť do rúry na osem minút pri 180 stupňoch.

  2. 2

    Zemiakový šalát: Zemiaky uvaríme v šupke, pokrájame, pridáme zeleninu, osolíme, okoreníme, vložíme majonézu a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame a necháme odležať štyri hodiny v chlade. Ozdobíme kôprom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia