Pangasius s nivou fotorecept

rennatte - fotkarennatte, 20. januára 2012
Pangasius s nivou (fotorecept)
Foto: rennatte

Viete ako chutí ryba s nivou? Ja už áno. Najprv som si nebola istá.... kombinovať suroviny s výraznou vôňou a chuťou? Skúsila som a Zobraziť celý popisViete ako chutí ryba s nivou? Ja už áno. Najprv som si nebola istá.... kombinovať suroviny s výraznou vôňou a chuťou? Skúsila som a najlepšie na recepte je, že niva dodá pangasovej vlastnej šťave krémovú chuť a zelenina tomu dodá šmrnc. Vyskúšajte jednoduchú, časovo nenáročnú večeru.

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g - mrazené filety
1 balík (zmes)
200 g




Postup

  1. 1

    Do hlbšej teflónovej rajnice dáme mrazeného osoleného pangasia a na miernom ohni necháme pustiť šťavu, po chvíli otočíme, pridáme zeleninu a dusíme 10 minút

    Pangasius s nivou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme postrúhanú nivu,

    Pangasius s nivou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    necháme nivu rozpustiť a preniknúť do vlastnej šťavy, odstavíme. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo so zemiakmi.

    Pangasius s nivou (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

isabellafly
toto urcite skusim, vyzera to chutne a v mrazaku sa mi pangasius vala... no a nivu milujem, takze najblizsie skusam.... kk
danika59
hneď po prečítaní receptu sa mi to zapáčilo.Dnes som na obed mala túto a rybu a musím povedať,že som si pochutila.Len som rybu trošku oprášila korením na ryby a pri dusení s mrazenou zeleninou som pridala špetku masla.Bolo to veľmi chutné.
sneica
velmi zdravy a chutny recept s lahkou stravitelnostou...mnam
gabikapb
Recept ma zaujal, @Rennatte chcem sa spýtať, v popise uvádzaš "mrazeného osoleného pangasia" - to akože vyberieš s vrecka z mrazáku, opláchneš, osolíš? (nenechávaš rozmrazovať)? Som trošku menej chápavá, preto sa pýtam, lebo by som vyskúšala, ďakujem :-)
rennatte
ani by som nepovedala,,,si chapava a pochopila si to dobre....vyberiem z mrazaka, oplachnem, osolim...netreba rozmrazovat...dobru chut prajem :-)
macabo
robila som ho akurát včera a bolo to výborné ......... ostal len prázdny hrniec ....))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia