Maslová ryba so sklenými rezancami

Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 22. februára 2012
Maslová ryba so sklenými rezancami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

240 g
50 g
50 ml (japonské ryžové víno)
50 ml (sladeného japonského vína)
50 g
10 g
10 ml
10 g
200 g




Postup

  1. 1

    Omáčka: Miso pastu, saké, mirin, cukor a sójovú omáčku povaríme 5 minút a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Celý pokrm: Rezance uvaríme vo vriacej vode tri minúty a precedíme. Vychladnuté ich dáme na tanier a na ne položíme na hrubšie plátky nakrájanú maslovú rybu, prelejeme miso omáčkou, ozdobíme sezamom a pažítkou.

Diskusia k receptu

remcula
Hmm, nádhera. Už jsem měla tu čest mít máslovou rybu, je skvělá.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia