Bábovka z jabĺčok bez tuku

marmelada - bez fotkymarmelada, 6. októbra 2012

Tento recept som našla v jedno starom časopise.Hneď som ho vyskúšala a bola som milo prekvapená.Bábovka bola fantastická.

Suroviny

4
200 gramov
200 gramov
200 gramov strúhané
hrsť




Postup

  1. 1

    Žltky vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom,pridáme múku s PDP,sneh z bielkov,nastrúhané jablká,hrozienka.Zmes vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy,pečieme asi 45 minút,pri 180stupňoch.

Diskusia k receptu

anajka
Zaujala ma jednoduchosť, všade kde sú jablká to musí byť dobré.
Už ai idem vyskúšať, lebo teraz mám jabĺk plné koše. Ďakujem za tip.
ebaka
práve sa pečie,dik za rýchly rcp
damisa
už sa pečie, uvidím či sa mi tiež vydarí
damisa
dnes som ju piekla už druhýkrát je výborná len nabudúce asi dám menj cukru lebo sa mi dnes zdala viac sladká ako minule - neviem možno je to cukrom. ešte raz ďakujem za výborný recept




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia