Kuracie mäso na cesnaku s mrkvou

ladyblack - fotkaladyblack, 15. októbra 2012

Tento recept som vymyslela, ked som presla na delenu stravu. Zachutil celej rodine.

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Mnozstvo surovim davam vzdy podla potreby. Najprv si pripravim marinadu: zmiesam prelisovany cesnak (davam ho vela, pretoze ho mame vsetci velmi radi), sol, korenie, kurkumu a olivovy olej. Maso nou poriadne potriem a opekam na panvici. Ked je maso hotove, vyberiem ho a do vypeku pridam nahrubo nastruhanu mrkvu, ktoru som predtym zmiesala so zbytkom marinady z misky. Mrkvu kratko opekam, aby nebola uplne makka. Pre tych, ktory neholduju delenej strave, mozu pouzit ako sacharidovu prilohu opekane zemiaky. Prajem dobru chut :)

Diskusia k receptu

jakamaka
Vďaka za recept. Ako sa Ti darí s delenou stravou? Pred dvomi rokmi som to vydržala pár mesiacov - a cítila som sa super. No teraz sa nedokážem opäť "nakopnúť", hoci si to vravím už pár mesiacov, že už musím zas začať.. A tak tu sledujem také receptíky, lebo teraz je zeleniny dosť.. len tá pevná vôľa mi chýba :):):) Toto vyskúšam určite.
ladyblack
Ja som zacala s delenou stravou pred vyse mesiacom, ale som odhodlana pokracovat dalej. Citim sa ovela lepsie, kila idu pomaly dole (co je super) a ovela lepsie mi travi ako predtym. Delenu stravu by som odporucila asi vsetkym a som rada, ze existuje vela receptov, ktore mozem vyskusat :))
jakamaka
Vydrž, koľko sa Ti bude dať... ja som to vydržala asi 4-5 mesiacov, a ozaj som sa cítila lepšie... lenže potom postupne ako som varila rodine som to vzdávala... lepšie povedané vzdala som to po rôznych rodinných oslavách. :):):):)
helca103
aj mňa tento recept zaujal... teším sa každému podobnému receptu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia