Syrová roláda

erika1111 - fotkaerika1111, 28. februára 2013
Syrová roláda
Foto: erika1111

Suroviny

30 dkg




Postup

  1. 1

    syr dame do igelitového sáčiku,dobre uviazeme a dáme varit.necháme dobre roztopit.roztopený syr si dáme najlepšie na papier na pečenie a rozgúľame(rychlejsie lebo začne tuhnúť).

  2. 2

    na syr dáme natierku-bud obyčanu alebo može byť aj ochutená.na to dáme šunku,platky syra.pomocou papiera zatočíme a necháme stuhnúť aspon 2hodinky.

  3. 3

    DRUHÝ sposob-ulozit platky syra,dat na chvilku do rury,aby sa syr zliala dokopy a takisto plnit a tocit.

Diskusia k receptu

tiginko
@ €rika1111 fajn že si sa pridala k varecháčom, len skús trošku spomaliť s pridávaním receptov a radšej sa sústreď na ich kvalitu. Dosť nedbanlivo máš recepty napísané a možno keby by si pridala nejakú vlastnú fotku, aspoň z mobilu.
gordonko
volačo mi vtej plnke niečo chýba,,,,,,,, ja nato dojdem .... časom
modrykamen
No varené vajcia a aby mala farbu, tak zaváranú kapiu a zelené bylinky.
violeta
inak ta rolada :-D, jasne, teraz ju ale nejdem robit :-D, prave som dojedla par. buchty :-D
angast
@tiginko
super , že si sa vydarila , pardon, že sa ti vydarila svadba a kam
ťa musel pobozkať ten švárny princ ?
violeta
teraz je tam znova ta fotka rolady. ja som ti to preto napisala @tiginko , lebo som ju tam videla :-D, potom zmizla, tak som sa opravila :-D no a je tam znova, alebo mi blbne tbl ??!, inak @angast , ty si sa presunul z tej omelety, ale toto je ta ista baba, neviem ci je to fer?!
angast
@violeta
ja sa presúvam z omelety do gulášu , potom do kapusty a krémešov a už ani neviem , kde som . To sa tu ani nedá usledovať , keď chceš vidieť všetko. Podľa teba by som sa mal presunúť inej babe ???
tiginko
@violeta mne to asi nemyslí či čo...prečo si sa ma pýtala, či tá moja fotka je z mobilu (včera 23:02), keď si myslela fotku rolády? Veď to nie je môj recept. Ja som práveže @erika1111 prosila, aby nejakú pridala. A je mi záhadou, čo sa to pýtaš v poslednom komentári @angast. Nemáš v tom nejaký chaos moja ? :-)
violeta
@tiginko , kedze tam ta fotka rolady bola, myslela som si, ze chces aby si pridala vlastnu fotku do profilu :-D, inak ani ja ziadnu nemam, lebo mi to nechcelo zobrat a @angast sa pytam ohladne tej omelety od @erika , pozri si tu diskusiu "k receptu" :-D, ci nechce nahodou spravit taku istu aj pri rolade, ktora je tiez od @erika
tiginko
ono to tak vyšlo na chúďa Eriku...tiež sa jej ospravedlňujem a sľubujem, že končím. Prepáč @erika1111
angast
chúďa Erika . Čo sme tu porobili z jej panenským receptom , tak na to nezabudne. Keby aspoň uverejnila svoju adresu, tak by som jej poslal
bombonieru s makadovými orieškami.
@afataga chýba tu Forum Romanum , kde by sa ľudia mohli vyblbnúť
a neotravovali by aktívnych prispievateľov. Trápi ma ,keď sa montujem
niekomu do receptu , avšak na druhej strane človek nevyhnutne potrebuje nejaký ventil , keď nás trápi ta hospodárska kríza. Navrhujem
gordonka , alebo abdula , tí by nás nevyhnali- asi by sa skôr pripojili.
daniela142
Takto som to robila niekedy, keď v obchodoch nekrájali syr na plátky. Ale pohodlnejšie je použiť plátky syra poukladané vedľa seba.
afataga
@angast a prosim ta kde kupujes tie makadove oriesky? alebo si ich pestujes? posles mi semienka? kupim ti vegetu :-), ja som za abdula, ak bude suhlasit a ak nie, tak som za abdula
@erika1111 naozaj prepac, je piatok, prepina nam :-)
evia
všímam si, že v poslednom čase slúžia komentáre k receptom, medzi dvoma, troma varecháčmi ako debatný krúžok, ktorý nesúvisí s receptom. Možno skôr by to patrilo na facebook alebo do mailu. Ja by som uvítala, keby sa diskusia viedla k receptu, ako sa komu podaril a čím by sa dal obohatiť. Neurazte sa preto ani za tento môj názor
ola111
@evia ,úplne s tebou súhlasím,@erika1111 ,táto roláda má neskutočne
veľa obmien,čo sa plnky týka,ale vždy mi chutí :)
tiginko
teda ja som sa neurazila @evia , ale táto stránka hádam nevyžaduje až akú striktnú vážnosť. Ja som rada keď nájdem medzi kvlitnými receptami aj trochu humoru a pozitívnej energie. Takto žijem ja a žije sa mi krásne. Dúfam, že som nikoho neurazila :-)
angast
@erika1111
ešte raz sa ti ospravedlňujem za vpád " tatarov" na tvoj recept a obdivujem ťa , pretože máš pevnejšie nervy ako niektoré moralistky , ktorých sa to vôbec netýkalo. Prajem ti veľa krásnych chviľ a receptov.
angast
@erika1111
ešte raz sa ti ospravedlňujem za vpád " tatarov" na tvoj recept a obdivujem ťa , pretože máš pevnejšie nervy ako niektoré moralistky , ktorých sa to vôbec netýkalo. Prajem ti veľa krásnych chviľ a receptov.
evanaaa
Takúto roládu zo syru som ešte nerobila ale videla som,a ko ju robili vo viacerých reláciách, myslela som, že ju spravím aj ja a nakoniec bolo vždy niečo iné.
@angast , to sú aké , tie makadové oriešky? Počula som a jedla len makadamové, alebo som to aj ja spotvorila? Už som domotaná......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia