Rýchle vegánske raňajky I.

uzaska - fotkauzaska, 9. apríla 2013
Rýchle vegánske raňajky I.
Foto: uzaska
1
porcia
3 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Lupienky zalejeme jogurtom (prípadne dosladíme sirupom) a posypeme zvyšnými pokrájanými surovinami.

Diskusia k receptu

jezibabka
nie som si ista,ci prave tieto lupienky by vegan (a ktokolvek)mal jest....ich vyroba je dost nechutna a nemaju nic spolocne so zdravou vyzivou...
silvi
@jezibabka vegánaska diéta nie je o spôsobe prípravy ale o pôvode výrobku. Ono vo všetkom čo ješ je svinstvo, či si mäsožravec, bylinožravec alebo všežravec.
ajsa20
no mne ich vyroba vobec nepride nechutna...ved sa to len pecie a melie, ale kazdopadne nevidim dovod preco by ich ludia nemali jest....pridavam video vyroby :)


alexdidi
Takéto raňajky si sám robí aj môj 6-ročný vnuk. Keby vedel tak dobre na PC písať ako sa hrať, tak by tu už bol isto iste pridal tento originálny a náročný recept hodný uverejnenia na Vareche.
ajsa20
ej kolko sarkazmu a ustipacnosti.....ja si naopak myslim ze varecha je pre obycajnych ludi, ktory hladaju inspiraciu, co by dnes mohli spravit svojej rodine.

1zdenko
Ja osobne mam maso rad, ale nieco viem aj o vegan... A predsa ze jogurt je vyrobeny z mlieka, ktore je zivocisneho povodu... Tak ako je to s vami Vegans?
uzaska
ďakujem za komentáre!
1. vegánkou som (hlavne) z etických dôvodov, nie zdravotných.
2. chcem ukázať, že vegánstvo nie je o konzumácii korienkov, a že jesť vegánsky je presne tak jednoduché, že to zvládne aj to 6ročné dieťa ;)
silvi
@ajsa20 fakt nechápem, ako sa môže spracovanie kukurice stať nechutnou záležitosťou... videla si to množstvo videí, ktoré pridávajú rôzni aktivisti a ich obsahom je chov hospodárskych zvierat, jatky a spracovanie mäsa? asi nie lebo ako proti gustu žiaden dišputát ale tá kukurica je proti tomu šuvix
evegan
Mnam :) chia semiacka su uplne naj :) Len by som tu ku kometaru, ze vela narocnych a originalych receptov, nie su ani z daleka tak zdrave a vyzivne, ako tento .. a som rada, ze sa uverejnuju aj taketo recepty :)
pseudocognac
silvi, jezibaba to myslela asi ntak, ze na mletej pecenej kukuricnej muke nie je nic racionalne...
taktiez nevidim dovod kukuricne akoze"cerealie" konzumovat, stacia mi ovsene vlocky s prisadami zaliate teplou vodou.
ak su kukuricne lupienky cerealie, potom aj biely roztek je ceralia...:)
lubjak
Kazda jednostranna strava ma nevyhody, aj ovsenne vlocky,pre vegana je obohatenim jedalneho listka kazda potrava nezivocisneho povodu, kazda rada moze zacinajucemu veganovi pomoct v rozsireni obzoru, co moze jest.Nie vzdy jeme,len to co je zdrave, co je racionalne.
lycan
Celkom bi mi to chutilo a k tomu kúsok opraženej slaniny a opečený chleba s cesnakom a moože byť :D jak sa u nás vraví hlad je ten najlepší kuchár ...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia