Nepečený pudingovo-tvarohový zákusok

zlatulik3 - fotkazlatulik3, 17. apríla 2013
Nepečený pudingovo-tvarohový zákusok
Foto: zlatulik3

Mala som otvorene BB keksy,a taku velkú chuť sme mali na nejaký zákusok,že som len improvizovala a vzniklo niečo úžasne a lahodné..:-)

30 minút
príprava

Suroviny

2 - 3 bal
200 g
trochu na zahustenie
Krém:
1 ks
2 - 3 PL
0,5 l
Krém 2:
2 tégliky po 250 g
1 bal po 250 g
6 - 7 PL
Na ozdobenie:




Postup

  1. 1

    Pripravíme si plech,ja som dala na menši s rozmerom 35x24,na spodok poukladáme BB keksy...s mrazeneho ovocia si uvarime zmes..na panvicu dame ovocie,trocha cukru,vody, trochu Solamylu na zahustenie a povarime chvilu..tuto zmes dame na keksy..Potom si uvaríme čokoládový puding podľa návodu a vylejeme na ovocie..

  2. 2

    Potom na puding uložime BB keksy...Smotanu vymiešame s cukrom a tvarohom...nalejeme polovičku na keksy...potom dame dalšiu vrstvu keksov a na vrch vylejeme zbytok smotany ..:-) Vrch poprášime grankom a škoricovým cukrom..

Diskusia k receptu

valeri
No super, už som si ho uložila a možno niekedy, keď nás bude doma viac tiež ho ne-upečiem :-))
paeva
tiežma zaujal, puding, tvaroh, samé dobroty a to ovocie je vraj v lidli?, ešte som ho neobjavila
brambora
vyzera fantasticky... nerozmoci sa ta prva vrstva keksov ked sa na to da to ovocie?
zlatulik3
Dakujem za mile komentare..potešili..:-) @paeva ,to ovocie som praveže v lidli kupila...maju mrazene lesne ovocie a aj maliny,s každeho troška som dala..:-) @brambora ,ten zakusok som robila vcera a zatial neni rozmočene..v pohode sa vybera s plechu..:-)
ossie
krásny zákusok:) ako všetky tvoje ostatné recepty:)
douglas
Z vlastnej skusenosti viem, ze tzv. taketo improvizujuce maju najlepsiu chut :). A vzhladovo - velmi dobre...
izabella929
vyzerá perfišne.-))) práve hľadám niečo, bez pečenia...možno bude práve toto....
zlatulik3
@ossie ,jeej dakujem..taketo slova velmi hreju na srdiečku..:-) @douglas ,ked ja som chcela nieco sladke a ešte k tomu aby to bolo rychlo..:-) cez vikend som chcela robit smotanovu tortu,ale nakoniec som robila penovu,takze smotany som mala nakupene a ked sa teraz minie,tak este spravim..:-) @izabella929 , Izka ty si poklad..:-)
elysa
páči sa mi tento zákusok...KK :)
medovnicek
tvoja improvizácia dopadla na výbornú, recept si odkladám a čím najskôr aj vyskúšam
ywett
jednoduchý a chuťovo určite výborný, páči sa mi :)
orchidea
Robievam niečo podobné a máš pravdu, je to parádne, ja dávam niekedy namiesto tvarohu len šľahačku....
kukucka1211
hneď ako som ho našla ma zaujal´,ale až teraz som ho robila,tiež ma napadlo,ako jednu z diskutujúcich,či sa tá prvá vrstva keksov veľmi nerozmočí,tak som si radšej naspodok upiekla korpus zo štyroch vajec,v mrazáku som mala od jesene černice/len mi tam už zavadzali/,tak mi ten recept veľmi,,bodol".Koláčik je naozaj výborný,vrelo všetkým odporúčam a ďakujem za tip Zlatulik.
zlatulik3
Jeej dakujem a som rada že chutil..:-) ale aj ta vrstva keksov vydrži..:-)
bananka162
Vynikajuci recept a napad! Robila som ho vecer asi o desiatej, aby do druheho dna poriadne stuhol...no sestra nevydrzala a o polnoci ho uz do seba ladovala :D Davala som do neho viac tvarohu(otec ho ma rad) a tiez som sa bala tej spodnej vrstvy ovocia-ci to nerozmoci tie bebe keksy--- tak som pri vareni ovocia s cukrom a vodou pridala aj trosku vanilkoveho pudingu(pekne stiahol vodu a zhustil celu zmäs). Vyborne!!! =)
labutus
Robila som ho kolegyniam k oslave mojich narodením. Musím povedať, že im veľmi chutil. Troška som ho pozmenila v tom, že som dala viac tvarohu a ako ovocie som použila už pripravenú zmes ovocia (kúsky ovocia na spôsob džemu), ktorú používam pri výrobe domáceho jogurtu. Striedala som biele a kakaové BB keksy, čo tiež vytvorilo celkom zaujímavý efekt. Vďaka za recept.
motyka
Neviem ako je možné, že som ho neobjavila skôr. Môj komentár som vyjadrila v mojich poznámkach. Určite dnes alebo zajtra u - neupečiem.
hanuska
ako ovocie som použila maliny a tiež som pridala na zahustenie trochu Zlatého klasu
katy483
Tie BB sa veľmi nerozmočia pod tým ovocím? :)
lucicik
Pre urychlenie mrazene ovocie som ani nevarila, zmrazene som ho nasypala, ziaden solamyl, nic sa neroztekalo/nerozmocilo, variacie tohot dezerty robim casto, prave s tym mrazenym ovocim, samozrejme bez akejkolvek preedchadzajucej upravy:-)
pipnat
dnes večer robím, pre manžela k zajtrajším narodeninám:)
pipnat
kolacik mal obrovsky uspech, bol vynikajuci, namiesto mrazeneho ovocia som dala cerstve maliny a cucoriedky, uuuuzasnyyyyyy
siskam
Robila som ho včera, je výborný, osviežujúci, dávala sočiierne. ríbezle, červené ríbezle a ostružny. Fakt veľmi dobrý koláčik. Tvaroh som mala len ochutený - jablko škorica. ale je to dobré aj také.
schevcenko18
Moja manzelka ho robila a je vynikajuci a ona k tomu pridala slahacku a poliala to cokoladou proste MMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM
fazia
Áno aj ja sa pridávam k chváleniu receptu. Bol vynikajúci :-D Vďaka za recept.
dadmara0807
Ahoj zlatulik3 koláčik je vynikajúci spodné keksíky sa vôbec nerozmočia z ovocia. Je osviežujúci ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia