Čučoriedkový koláčik

natt - fotkanatt, 3. júla 2013
Čučoriedkový koláčik
Foto: natt

Myslím že každý z nás pozná tie chvíle keď by najradšej všetko hodil za hlavu, zostal na chvíľku sám a vykašlal sa na všetky Zobraziť celý popisMyslím že každý z nás pozná tie chvíle keď by najradšej všetko hodil za hlavu, zostal na chvíľku sám a vykašlal sa na všetky problémy či povinnosti. Takéto skratové chvíle sa však musíme naučiť zvládať s nadhľadom. Veď najväčšou revolúciou našej generácie je objav, že ľudia zmenou vnútorných postojov svojej mysle dokážu zmeniť vonkajšie aspekty svojich životov. Preto zabudnime na všetko zlé, nepripúšťajme si chtíč samoty. Vychutnávajme si chvíle s rodinou, láska je to prečo sme sa narodili :)

Suroviny

2 hrnčeky
1/3 hrnčeka
2 ČL
1/2 ČL
1/4 ČL
1/3 hrnčeka
3/4 hrnčeka
170 g
1 hrnček
1 hrnček




Postup

  1. 1

    Trúbu predhrejte na 200°C. plech vymažte kokosovým tukom. Vo väčšej mise zmiešajte múku, cukor, prášok do pečiva, sódu a soľ.

    Čučoriedkový koláčik - obrázok 1
  2. 2

    V stredu zmesi vytvorte „kalíštek“ do ktorého vlejte olej, mlieko, jogurt. Dobre premiešajte varechou, pridajte 1 hrnček mletých orechov a všetky čučoriedky.

  3. 3

    Pečte asi 18-20 minút.

Diskusia k receptu

kredenc
Natt, 18 ročné dievča - ty si u pomaly dokonalý kazateľ. To z vlastnej životnej skúsenosti nemôžeš mať. Nepredvádzaj sa - ani rečami ani výberom surovín.
evusik
@kredenc a ty si čo robil v 18-tich? hral sa na piesočku s kýblikom a lopatočkou? koľkí v 18-tich chodia do práce a stavajú sa na vlastné nohy a tebe vadí, že @natt má dospelácke reči... podľa teba by asi mala fajčiť trávu a flákať sa po baroch... vieš čo predveď sa ty aj rečami aj výberom surovín, pretože doteraz si nič moc nedokázal....
@natt nenechaj sa znechutiť @kredenc je varechový rypák :-)
frezia68
Aktuálny koláč,čučoriedky už sú na trhu...a hoci tie myšlienky máš hoci z literatúry( nemusia byť vlastné,hoci môžu) vidieť,že sa so životom a problémami snažíš statočne vyrovnať.Držím palce,aby si opateru babičky zvládala,lebo nie vždy nájdeš vďaku.Opatera je obeta,vyžaduje veľa empatie,trpezlivosť a dobré nervy.Nech sa darí :-)
frezia68
@kredenc :si tu anonym.Ak niečo pridáš,hoci len diskusiu,ak nie recept,tak snáď môžeš mať aj pripomienky k receptom.Zatiaľ bude múdrejšie nerýpať.Nerob to,čo nechceš, aby robili tebe.Každý má tu nárok sa prejaviť a ak sa ti nepáči,obíď recept.Lebo,hoci @natt má len 18 r.je asi múdrejšia,ako ty,súdiac len podľa tvojich komentárov.
katkat
Niekto ked ma 18 chova sa na 30, niekto ked ma 30 chova sa na 18 a tak dalej... a kto vlastne urcuje ze vsetci sa mame chovat v tom istom veku uplne rovnako? Kazdy z nas ma ine zazemie, ine skusenosti, iny zivot, nikto z nas nemoze tusit, cim presiel ten druhy, hlavne v internetovej anonymite. @natt si super, kolacik je krasny a pri tvojich receptoch ma vzdy potesi ten mily predslov :)
mesiar50
@Natt
No teraz neviem,že za čo Ti mám dať pochvalu.Či za peknú básničku,alebo pekne vydarený koláčik.Ale dávam palec hore za obidvoje.Pekné citáty mám rád, sú veľakrát pravdivé a poučné. A koláčik vyzerá byť skvelý.Nech sa ti v živote darí.



pusta
perfektný koláčik @Natt. nádherne sa ti vydaril.
klobúk dole a palec hore.
si veľmi šikovná. :-)
nech sa ti vo všetkom darí podľa tvojich predstáv.
tothka
Nuž musím napísať to isté čo @medovn íček - páči sa mi úvod aj podanie koláčika. Chýba mi len jedno - nedostatok surovín na to aby som ho vyskúšala, myslím tie čučoriedky. A to že je hrnčekový, tak za to máš odo mňa veľké plus.
marianne
aaa moje oblubene dievca pecie:-) mas ho krasny @natt a praveze Tvoj uvod Ta robi vynimocnou a vzdy sa nan tesim,hned sa tu rozjasni:-)
natt
Milí moji, dakujem za pozitívne komentáre. Neviem čo mám teraz povedať, možno moje myšlienky niekomu prekážajú a patrili by skôr do denníčka ako na web, ak niekoho urážajú či hnevajú, je mi to veľmi lúto, a však každý z nás myslí iným spôsobom, ľudia sa boja hovoriť otvorene pretože sa boja kritiky. A kritika sú len dalšie slová, celý svet sa točí okolo slov a my sa ich tak bojíme. Máme dôvod? Každé zo slov je nabité nejakou energiou ktorú so sebou prináša a však skrývať sa za strach z úprimnosti či kritiky iných asi nemá význam. Aj keď samozrejme, žijeme v spoločnosti kde milé slovo počuť málokedy a kritika je nepísaným pravidlom. Každopádne každý váš komentár ma teší, každé vaše milé slovo mi čaruje úsmevy, spoločnosť " varechárskej rodinky" mi proste robí dobre. Je to len virtuálny svet, kopec komentárov, veľa názorov. A však aj napriek tej virtuálnej stene mi dokážete dať veľa lásky, a tá je pre môj život naozaj nevyhnutná ( asi ako pre život každého z nás). Želám vám veľa šťastia @tothka @pusta @mesiar50 @medovnicek @katkat @frezia68 @evusik @kredenc @kajusiqq a @marianne- tá čo ma vždy dokáže nauveriteľne potešiť svojimi slovami- si nádherný človek,úžasné stvorenie. Vďaka :)
havino
milá @natt , koláčik super na tvoj vek, snaha sa veľmi cení, len tak dalej
z teba dievča niečo bude, neviem čo, ale bude, z tvojich písmenok cítiť lásku, úprimnosť, prinášaš aj mne úsmev na tvári a až zastavenie sa nad tvojim pozitívnym zmýšľaním, tak to má byť a aj negatívny komentár je pre teba školou života, ale ver, ked sa spojí sila lásky, porozumenia a tolerancie, ktorú tu vo varechárskej rodine nájdeš, nejaké kredence nás nemôžu rozhodiť
irenaw
každý vníma po svojom, kto sa predvádza a čím ;-)
sracz
... krátko a jasne, milá @natt - koláčik = nádheru, vôňa a chuť, všetko, ako doma, od mamky; ... dlab na "podžubovačov" a ži aj užívaj si podľa seba, podľa svojho; som na Tvojej strane brehu!
palokuchki
@natt , krasne napisany uvod. Si citliva dobra dusa. Prajem ti v zivote len to najlepsie. Urcite si si uz ziskala vela fanusikov na Vareche.
marianne
@natt takycho peknych slov sa mi tu este nedostalo,dakujem Ti:-),od takeho mileho dievcata,to 2x potesi:-)
Len vies,poznam sa,viem byt aj strasne protivna..:-)))
@palokuchki to napisala pravdivo,si citliva dusicka s uprimnym srdieckom.Nech ta v zivote stretavaju,len same krasne veci a tie zle obchadzaju a ked sa to niekedy nebude dat,verim,ze Ty sa s tym so svojim pristupom vysporiadas...tesim sa na dalsie recepty,vzdy sa usmievam od ucha k uchu,ked Ta otvorim,co si dobreho navarila...
sobon
velmi si ma potešila svojimi slovami, ďakujem ti veľmi pekne, takýchto milých žabiek by mohlo byť viac, ľudia zabúdajú na pekné slová, a tie tvoje majú neskutočne veľa energie, želám ti v živote všetko dobré...a koláčik je super
janger
Mudre dievca :-). Cloveku je hned lepsie na dusi. Rada by som vedela, ake povolanie si vyberies, @natt. Ty mas dar, ze mozes ludom pomahat...
janger
A kolacik chutny...S cucoriedkami je asi vsetko vyborne...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia