Feferónkový šalát

prhlavka - fotkaprhlavka, 9. júla 2013
Feferónkový šalát
Foto: prhlavka

kúpila som si feferónkový šalát na raňajky a počas jeho papania som skúmala čo všetko v ňom je, aby som si ho mohla urobiť Zobraziť celý popiskúpila som si feferónkový šalát na raňajky a počas jeho papania som skúmala čo všetko v ňom je, aby som si ho mohla urobiť doma nie len pre seba,ale aj pre rodinu. Tu je recept.

6
porcií

Suroviny

1 konzerva
3 - 4 ks
7 ks
250 g
2 ks
7 - 8 PL
podľa chuti
3 ks




Postup

  1. 1

    suroviny pokrájame na drobno, všetko spolu premiešame a dáme odstáť do chladničky a už len s chuťou do neho :D

Diskusia k receptu

kimlo
Robieval som podobne. Pred pár rokmi bol dostať v obchodoch sterilizovaný paprikový šalát v pohári, ten sa tam výborne hodil, stačilo zliať šťavu, zmiešať s hráškom, cibuľou, kapiou, ńasekanými feferónmi a syrom, potom dochutiť, bol fantastický. Používal som údený syr. Odvtedy márne hľadám ale ten šalát som už nikde nevidel... Tu je recept:
 www.kimlo.szm.com/salaty/sosyrom/feferonovy.htm...
afataga
aj ja ho mam rada, ale ked som si precitala, kolko je tam napchatych eciek, prestala som ho kupovat, takze urobim podla teba, vyzera ako naozajstny :-)
prhlavka
afataga@ bude ešte reálnejší keď tam dáš ten mrňavý hrášok z konzervy, stačí ozaj malá konzerva, ja som mala zo záhrady..a bol už taký no nie na jedenie za surova a dala som ho kúsok viac, tak bol dosť zelený...na budúce dám len plechovičku malú, ako chuťovo na nerozoznanie
irenaw
dobre, že mi ešte nejaká kapia v špajzi ostala, toto si uložím a ešte si do poznámok musím napísať, že v komentároch je ďalší recept ;-)
marianne
moze byt vyborny,tiez mi este ostala sterelizovana kapia,pride nan spravny cas...
lusinkab
aj mne sa velmi paci tento tvoj salatik stiplave mam rada takze ukladam.
prhlavka
ak by sa vám zdal málo kyslastý, môžte si tam dať aj šťavu z uhoriek...ale kedže aj kápia v oleji čo mám doma je v sladko-kyslom náleve, podľa mňa úplne stačila šťava z nej a aj to ten šalátik trošku prifarbilo do červena




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia