Biela čokoláda v skle

vybusna - bez fotkyvybusna, 12. júla 2013
Biela čokoláda v skle
Foto: vybusna

Recetp je velmi jednoduchy z malo surovin. Na leto ako stvoreny.

4
porcie

Suroviny

250 g
90 ml
200 ml




Postup

  1. 1

    Do rajnicky dame smotanu na varenie a polamanu bielu cokoladu. Dame ju na slaby plamen a pomaly rozpustame. Rozpustenu este premiesame do hladka. Nechame vychladnut. Smotanu vyslahame bez cukru do pevnej slahacky a vychladnutu pustenu cokoladu do nej zapracujeme. Na dno dezertneho pohara dame piskotu, pokvapkame ju citronovym likerom a nalejeme prvu vrstu, dame odstopkovane ribezle a zalejeme ich druhou vrstvou. Navrch pohara dame znovu pokvapkanu piskotu a dozdobime. Podavame uplne vychladnute.

  2. 2

    Tento a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=322

    Biela čokoláda v skle  - obrázok 2

Diskusia k receptu

32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
Krasny recept, no na leto dosť syte....velmi pekne naservirovane
medovnicek
aj mne sa to servírovanie páči, nehovoriac o tom, že biela čokoláda je moja obľúbená
danda3
Dezert nemá chybu, vlastne má, že sa nenachádza v mojej chladničke.:D:D:D
3sandra3
určite to musí úžasne chutiť... ktovie, ako to skutočne chutí.... zistím to niekedy? Asi až keď to urobím :-)
morenajea
odskúšané: dala som čučoriedkový kompót. Je to dosť sladké, ale niekto má také rád... ja nabudúce vyskúšam mix horkej a mliečnej čokolády. Vyšli mi 4 poháre.





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia