Nakladané olomoucké syrčeky

sinatra - fotkasinatra, 17. júla 2013

Tento slastný pokrm som objavil v jednej nemenovanej reštaurácii a odvtedy sa ho neviem nabažiť. Recept je pozmenený tým, že som použil olivový olej, Zobraziť celý popisTento slastný pokrm som objavil v jednej nemenovanej reštaurácii a odvtedy sa ho neviem nabažiť. Recept je pozmenený tým, že som použil olivový olej, ktorý chuť zjemní a vraj je zdravší. Kto má rád tieto "tvarúžky" bude ich mať ešte radšej. Je to veľmi zdravý syr, s nízkym obsahom tukov a vysokým obsahom bielkovín. Recept uvádzam na jednu porciu, môžete si to naložiť aj vo väčších množstvách.

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

1 balík
1 kus
2 strúčik
2 dl
10 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Nakrájajte cibuľu na kolieska a do malého pohára na zaváranie naložte striedavo syrčeky a cibuľu, pričom nezabudnite dodať pomedzi tým aj bobkový list, cesnak a čierne korenie. Zalejte olivovým olejom, zavrite a nechajte odstáť týždeň.

Diskusia k receptu

afataga
to musi byt vyborne k pivu alebo vinu, sto krat lepsie ako utopenec, uz viem, preco si sa dozil tolko rokov :-)
kabanoska
Feri !! Dobre si nám poradil. Vyskúšame. Toto si jedával v Carnegie Hall ?
valeri
Aj aj ich mám rada :-)). Jedla som ich niekoľkokrát nakladané v pive. ja som ich nerobila, ale viem, že boli nakrájané na kolieska a večer naložené do 10 piva svetlého v uzatvorenej nádobe a odložené v chlade. Bola to neskutočná pochúťka.
slavka11
vyskusam manzelovi pripravit. Miluje ich aj ja by som si dala keby bola bezlaktozova verzia a neboli by take slaneeeee. Uvidim ci mu aj takto budu chutit
xanadu1955
Milujem syrečky tak určite spravím chcem sa opýtať po naložení je ich potrebné držať v chladničke alebo môžu byť aj voľne?
gulicka
no super a uz sa tesim ked pridem domov. My ich tu tak jednoducho zohnat nemozeme.Slinky my tecu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia