Ovsené vločky s banánom

zuzulienka74 - fotkazuzulienka74, 18. septembra 2013

Tento recept používam previdelne na raňajky. Dodá mi energiua dokáže zasýtiť na dlhú dobu.

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

Suroviny:
50 g
250 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Jemné ovsené vločky nasypeme na tanier, zalejeme 250ml vody, dáme do mikrovlnky na 2 minuty. Potom na to dám jednu lyžičku medu, posypem škoricou a nakrájam banán. Namiesto banánu sa môže použiť aj iné ovocie,veľmi dobré je aj napr. nastrúhať na to jablčko. (Deťom namiesto vody dávam mlieko .). A chutné a zdravé raňajky sú za chvíľu preč. Želám dobrú chuť!

Diskusia k receptu

frezia68
Robím presne ako ty,len s mliekom a trocha pridám mleté orechy :-)
anina6
ja si ovsené vločky zalievam domácim jogurtom a na to dávam, tiež med a nejaké ovocie. tvoj recept tiež vyskúšam, páči sa mi.
zuzulienka74
ja orechy momentálne nemám,takže je to bez tých orechov. (mlieko nemôžem páli má záha potom,tak preto táto alternatíva. ). Jogurt si dávam väčšinou poobede ,taktiež robievam domáci z kozieho mlieka. A chutí veľmi aj deťom.
marianne
to nemoze byt zle...ja tiez radsej bez mlieka,vo vode...super
iwuska
pre mna ovsena kasa nevyhnute potrebuje stipku soli, rovnako ako aj krupica a vlastne vsetky obilninove kase. dlho som rozmyslala, preco mi nikdy nechutia tak, ako ked robievala mama, az kym som ju nenachytala pri priprave. odvtedy bez soli takmer ani na krok. ale ja som obzvlast citliva aj na nedosolene cesta a podobne :)
aamm
vyskúšam, ja vločky zalejem horúcou vodou, scedím, dám banán, jogurt, mne chutí vanilkový, trochu medu a nasekané orechy, dobrotka
elixir
Veľmi pekný, jednoduchý recept, odložíme, vyskúšame. :)
tamik
super light :) ja na vode tiež keďže delená strava musí byť :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia