Šalát s mäsom, syrom a orechami

petulko391 - bez fotkypetulko391, 3. februára 2010
2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
30 g
250 g
200 g
2 lyžice




Postup

  1. 1

    Šalát umyjeme a nakrájame ho na rezančeky. Jablko zbavené jadrovníka nakrájame na malé kúsky, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a trochu pocukrujeme.

  2. 2

    Zmiešame ich najprv so sušeným ovocím pokrájaným na kúsky a potom so šalátom. Pečené mäso a tvrdý syr nakrájame na kúsky a tiež pridáme do šalátu.

  3. 3

    Nakoniec vmiešame vypečenú šťavu, podľa chuti osolíme a šalát posypeme vlašskými orechmi

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia