Rezy Tip-Top

barbirik - fotkabarbirik, 30. novembra 2013
Rezy Tip-Top
Foto: barbirik

Toto je víťazný recept o naj Trstínsky zakusok.

Suroviny

25 dkg
15 dkg
1 ks
10 dkg
1 ks
1 čl
Plnka:
5 ks
25 dkg
12 dkg
15 dkg
1 čl
2 ks
1 pl




Postup

  1. 1

    Vypracovať cesto vyvalkať na velkosť plechu.

  2. 2

    Do poly upiect,potrieť ríbez.lekvárom dat plnku,dopiect do ružova poliat čokoladov.

Diskusia k receptu

jozka2
davam ti 5 nie zato,ze vyhral,ale zato,ze musi byt dobry,orechy jablka dzem,robila som za cisara pana podobny a bol stale vynikajuci,ked som nim ponukla navstevu stale dali novy nazov asi naco sa podla chute podoba lebo raz som dala to viac a druby krat v rychlosti nieco ine,ako to byva nie stale su vsetky ing.po ruke.
3sandra3
musí to byť skvelý koláčik... naozaj vyzerá tip-top
eviana
Chlap čo pečie a ešte aj takmer rodáčisko... no nepochváľ ho :) Aj u mňa máš 5* jasných a obdiv :)
garanco
Prečo to pečieš na dvakrát? Ja ich pečiem tiež, ale všetko naraz a namiesto strúhanky dávam orechy.
sovka62
Blahoželám, k výhre, aj k tomu, že si sa súťaže zúčastnil. Súťaž o zákusok som ešte nestihla navštíviť, z počutia viem, že býva veľmi vydarená, ako nakoniec všetky akcie, ktoré v Trstíne robíte.
Pre všetkých, ktorí do Trstína nemáte ďaleko: aj dnes si v Trstíne môžete pozrieť výstavu, tentoraz vianočnú. Odporúčam vám navštíviť ju (my pôjdeme popoludní), býva naozaj na úrovni, už ju zaznamenala aj celoslovenská televízia.
medovnicek
tie rezy sa mi veru páčia, už aj si odkladám recept a zdravím hen za Bílu horu:), je super, že sa na dedinách teraz zavádzajú takéto súťaže, aspoň sa zachovajú recepty po našich mamkách a babkách
barbirik
Toto je omyl ja som to nevyhral len som zverejnil víťazný recept




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia