Cviklové carpaccio s broskyňami a mozzarellou

egreska - fotkaegreska, 6. januára 2014
Cviklové carpaccio s broskyňami a mozzarellou
Foto: egreska

Suroviny

2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Cviklu uvaríme do mäkka,necháme vychladnúť , ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.Na tanieri prekladáme s mozzarellou.

  2. 2

    Posolíme,okoreníme ,zastrekneme balzamicom a olejom.Dozdobíme šalátom,broskyňami a šunkou. Môžete podávat s nakrájanou bagetou.

Diskusia k receptu

tatranka
Veľmi pekne naaranžované a nepochybujem že aj chutné.
rocco
super! Vsetky recepty od vas su super, vid. aj moja slnecnica :) moje babky v Rakusku su unesene , ked im vypekam a vyvaram . Dakujem velmi pekne , ked budem mat cas pridam aj ja nieco
sracz
... vysoko gramotné riešenie "odcalorizačného" posviatkového extrému, *m*i*l*á* @egreska hodné nasledovania! Ďakujúc Tebe, opäť budem "žiariť"!!!
denyany
Zaujímavá kombinácia, vyskúšam, či to chutí tak, ako si to predstavujem . a máš to krásne naaranžované, hneď by som ochutnala.
radox1
pekne,odporucam namiesto varenia zabalit cviklu do alobalu a upiect.pri peceni sa uvolnia cukry a bude chutnejsia.alebo prezradim este lepsí sposob.nakrajat surovu na koliecka,tesne nad nu priliat cer.vino,balzamiko,cukor a varit do zmaknutia.po zmaknuti vybrat a este ostane krasny cerveny gél na pokvapkanie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia