Chlebík so surimi (že vraj krabie tyčinky)

lekorica - fotkalekorica, 8. apríla 2014
Chlebík so surimi (že vraj krabie tyčinky)
Foto: lekorica

Dukanova diéta. Aby som nepridávala len samé sladké dukanovské mlsotinky, pridám môj jeden veľmi obľúbený recept na slano.

8
porcií
10 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Suroviny

1 balík
4 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Krabie tyčinky nakrájame na menšie kúsky. Vyšľaháme si bielka a potom všetko spojíme do jednej hmoty. Vylejeme na pekáč vystlaný papierom na pečenie. Pečieme cca 40 minút na 200 stupňoch.

Diskusia k receptu

lekorica
@afataga preto som napísala v nadpise "že vraj krabie tyčinky", viem že sú z treskovitých rýb, preto som ich dala aj do skupiny ryby a nie morské plody. A takýchto článkov nájdeš na všetko kopec, to by sme nemohli nič jesť, aj šunku, čo si kúpiš v obchode, mäso, ktorého pôvod len hádaš a tak by sme mohli pokračovať ďalej. ;-)
letisia
Ďakujem za tvoje dukanovské recepty, ukladám si ich do položky Dukanka. Možno sa znovu na to dám. Vlani mi to spôsobilo problémy.
lekorica
@letisia a aké problémy si mala? Brala si aj vitáminy pri nej? Lebo to ja najčastejšia chyba, ktorú ženy pri nej robia a druhá najväčšia je že nepijú vodu. Bielkoviny zaťažujú obličky, preto treba piť veľa vody. Mne sa práveže ohromne uľavilo a nemusím brať spreje na astmu a dokonca mi nemusia ani pichať kortikoidy. Len vďaka tejto diéte sa cítim skvele a výsledky krvy mám ako 20ročná. Ma takto doktorka potešila po poslednej kontrole. Normálne mi DD odporučila. :-)
letisia
@lekorica všetky výsledky som mala zlé, cukor, cholesterol, pečeňové, krvný obraz a ešte iné, už si to presne nepamätám. Aj som sa veľmi zle cítila. Možno tá diéta nie je vhodná pre každého. Ja mám veľa zdravotných problémov, tak asi to bola zlá "konštelácia". Skúsim znovu a ak sa to zopakuje, tak mám smolu.
svedka
@letisia preboha,ak raz robila problemy,bude stale,nechaj si poradit a uz to neskusaj,nenic si zdravie.
lekorica
@letisia @svedka ma pravdu. Nehazarduj so svojim zdravim. Mne tato dieta sadla lebo som maskova. A vysledky mi vyrazne polepsila. Radsej nepokusaj. Zdravie mame len jedno. ;-)
eviana
Vyzerá to zaujímavo, raz za čas idem aj ja do tohto "kraba" :) Ukladám, niekedy skúsim... :)
lila2
lekorica chcela by som ťa poprosiť o nejaké recepty, držím dukanku, zatiaľ sa cítim dobre kilá idú dobre, len jedálniček sa moc opakuje, a tento chlebík so surimi vyzerá fakt dobre dnes ho urobím. Som v II.fáze. Ak máš nejaké dobré recepty tak ma trochu inšpiruj. dík
lila2
lekorica ďakujem za infošku idem kuk na koníka na tie recepty a nejaké rady:)
lekorica
@lila2 no čo páčilo sa? Som tam moderátorkou, tak ti môžem pomôcť kým sa zorientuješ. ;-)
lila2
lekorica tak práve som dopiekla ten chlebík vyzerá super ,už nech len vychladne a hneď ochutnám. Ale už teraz viem že je super. Zajtra mám super obed a so zeleninkovým šalátom. Tak idem skúsiť toho koníka:)
lila2
Lekorica máš tam meno lekorica .Prihlásila som sa na Dukanova dieta.Kto sa ku mne prídá? Si tam na tom fóre. Moc to tu ešte neovládam.
lila2
lekorica ďakujem prídem domou prečítam, varila som super Hlivovú polievku povolenú v 2. fáze. Tak trochu som si ju vymyslela , ale veď to nie je nič ťažké.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia