Francúzska pochúťka s kuracím mäsom

niahalko - fotkaniahalko, 24. mája 2014
Francúzska pochúťka s kuracím mäsom
Foto: niahalko

Ďalšia rýchla,zdrava a výborna pochúťka:) Veľmi vhodné ako studený obed,alebo večera pre tých ktorí maju radi zdravú stravu.

15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Čínsku kapustu umyjeme,nakrájame a vložime do misky, pridáme kukuricu (ja som použila z konzervy)

  2. 2

    Camembert nakrájame a pridáme do misky.

  3. 3

    Kuracie prsia taktiež nakrájame na kocky a orestujeme na olivovom oleji s korením, vložíme do misky. Všetko dobre premiešame, pridáme soľ, mlete čierne korenie a jogurtový dressing (podľa chuti). Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

frezia68
@niahalko :ten šalát by mi chutil,lebo v poslednej dobe často kombinujem práve mäso s rôznymi šalátmi.A má to výhodu,že je veľa rôznych varácií,kombinácií........stačí fantázia :-)
eviana
Takéto aj ja veľmi môžem, pekne skombinované a prudko jedlé :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia