Teľacie na rímsky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 26. februára 2010

Suroviny

4 ks
8 plátkov
8 lístkov
 trochu
50 g
1 KL




Postup

  1. 1

    Tenké rezne rozdelíme na 2 kusy, ľahko osolíme a okoreníme, na každý plátok mäsa dáme plátok šunky a položíme lístok šalvie. Špáradlom ich spojíme ako tašku, ľahko obalíme v múke, prebytočnú múku odstránime a rezne z oboch strán v horúcom oleji s maslom pečieme asi 8–10 minút.

  2. 2

    Mäso potom vyberieme a dáme na horúcu misu. Výpek zalejeme vínom, trochu prevaríme a polejeme mäso.

  3. 3

    Servírujeme s maslovými rezancami a čerstvým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia