Baklažán na sladko

fedee - bez fotkyfedee, 26. augusta 2014
Baklažán na sladko
Foto: fedee

Tento rcept som rohila po prvykrat a je naozaj super

Suroviny

1 ks




Postup

  1. 1

    Najprv si baklažán narežeme pozdlzne jemne osolime na necháme postat asi 30 minut najlepšie sú na to čo najmenšie baklažány.

  2. 2

    Medzi tym si pripravime ochuteni tvaroch zmiešame vaničku tvarohu s vanilinovym cukrom a jemne nastruhanou cokoladou dáme nabok a venujeme sa baklažánu ktorý opláchneme a osušíme. Na rozpálenom oleji ho na panvici pomali opekáme.

  3. 3

    Ked je baklažán makky vyberieme a necháme ho vychladnut .Studení baklažán pomalí natrieme ochutenym tvarohom a zvinieme. Baklažány dáme na chvilu do chladničky mozme ich posypať zvysnu cokoladu alebo ich poliat cokoladovou polevou. Dobru chuť.

Diskusia k receptu

pampusik
Menej sa venovat baklazanu a viac nastruhat ten bonbon. Tej fotke moc nerozumiem :D
leomax
Ale čo by rýpala @altyn , veď Fedee je číročíre slovenské meno, či nie? Tak isto, ako aj Altyn. Alebo sa mýlim????
smajliqa
myslim, ze Presov je na Slovensku, takze tak:)))
k slovencine sa nevyjadrujem, ja tiez pisem bez diakritiky, takze nejdem nikoho sudit, ale!!!!!!! ten recept !!!! prepac :(((
katkat
Fiha, divoke :) ale tak baklazan ma neutralnu chut, nemusi to byt zle :) zaujimavy recept
babidka
Slovencinu by som neriesila , nie sme predsa v jazykovej poradni ...
Recept je sice trosku nezvycajny ale nie nezaujimavy . Mozno ho aj skusim , ale ja by som ten baklazan skor ugrilovala na sucho a tak pouzila .Ale na tej fotke ani ja nevidim /okrem kuska cokolady /ako by to asi mohlo alebo malo vyzerat ?:-)
manka1
dievčence - recept môže byť zaujímavý, fotka - ako ste už napísali je nejasná o čo ide...- no a tá slovenčina - veď nech je to bez diakritiky - ale nie s ypsilonmi - teda vlastne tam kde má byť tvrdé y je mäkké a naopak... Inak aj písané slovo je "nejaký" prejav... a práve o tom hovorili dnes v rádiu logopedičky - že sa používa v PC bez diakritiky - a deti to nevedia - možno je to dobou - alebo kultúrou??? Ale recept je zaujímavý




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia