Bazalkové tofu na listovom šaláte

Ján Duda
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 4. januára 2015
Bazalkové tofu na listovom šaláte
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

10 ml
400 g
50 g
50 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Bazalkové tofu nakrájame na hrubšie plátky, pokvapkáme tekutým dymom a nasucho urestujeme z oboch strán.

  2. 2

    Ľadový šalát nakrájame na tenké rezance, cherry paradajky na polovice a spolu dobre premiešame. Na šalát poukladáme plátky tofu a pokvapkáme olivovým olejom.

Diskusia k receptu

redakcia
O tekutom dyme sa môžete dočítať napríklad aj tu:
varecha.pravda.sk/diskusie/tekuty-dym/3055-forum.html