Kuracie kúsky s čerstvou bazalkou

Tomáš Szabados, Katarína Nguyen
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 20. apríla 2015
Kuracie kúsky s čerstvou bazalkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
30 g
15 g
10 g
100 ml
100 ml
10 g




Postup

  1. 1

    Prsia nakrájame na väčšie kocky. Zázvor, cesnak a čili papričky vložíme do mažiara a poriadne rozdrvíme na pastu.

  2. 2

    Panvicu rozohrejeme a mäso v nej sprudka opečieme. Primiešame hotovú pastu a ešte chvíľu opekáme.

  3. 3

    Na záver pridáme ustricovú a sójovú omáčku a kryštálový cukor. Podávame s jazmínovou ryžou a hŕstkou thajskej bazalky.

Diskusia k receptu

methi
Pekne, to urcite vyskusam, thajsku bazalku pestujem na balkone a zboznujem ju v natierkach.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia