Vymazaný recept

zeleznice - bez fotkyzeleznice, 17. októbra 2015
4
porcie

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

gitka61
Tvoj recept sa mi paci,ale prepac,ak je sezona jablk preco otvarat kompot,radsej by som udusila za 15 min cerstve jablka a pridala k masu,ked uz je sezona jablk.Nic v zlom len radim.k.k.
zeleznice
Milá Gitka prajeme Vám krásny deň. Ďakujeme za komentár a záujem. Presne tak je sezóna jabĺk, len tam ide špeciálny jablkový kompót, ktorý sa pripravuje z čerstvého fenikla, jabĺk..... Ide o originál recept zo špecifickou chuťou, ktorá je do tohto jedla nevyhnutná na ten správny "šmrnc". Recept na ten kompót samozrejme postupne zverejníme. Prajeme Vám všetko dobré a krásny zvyšok dňa.
gitka61
Dakujem za vysvetlenie a dopredu sa tesim na uverejnenie toho specialneho kompotu,nakolko mame tento rok vynimocne velku a bohatu urodu jablk.Fakt uz neviem co snimi.Rada by som vyskusala ten Vas kompot a tesim sa na jeho coskore uverejnenie .Prajem krasny vecer .:-)
zeleznice
Milá Gitka aj my Vám ďakujeme za Váš záujem a serióznosť. Prajeme Vám, aby sa Vám vždy podarilo všetko čo varíte podľa Vašich predstáv.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia