Vanilkový kokos

afataga - fotkaafataga, 8. decembra 2015
Vanilkový kokos
Foto: afataga

Nikde som začula, že kokos natiahne lepšie do seba vanilkovú vôňu ako cukor, tak som vyskúšala, možno ocenia aj RAW-isti :-). Neviem posúdiť, Zobraziť celý popisNikde som začula, že kokos natiahne lepšie do seba vanilkovú vôňu ako cukor, tak som vyskúšala, možno ocenia aj RAW-isti :-). Neviem posúdiť, robila som to dnes.

4 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Pomery som odhadla, dala som asi 300 ml kokosu na 1 struk. Struk som prekrojila pozdĺžne, do fľaše som dala kokos, asi polovicu, na to som dala ten "kaviár" a časť pokrájaného struku, dosypala kokos a zas kúsky struku. Celé som to potom zatrepala, ako ked sa robí vanilkový cukor, budem trepať každý deň a držať si palce :-)

Diskusia k receptu

denyany
Dobrý nápad, ale ostane tam potom aj tá kokosová aróma, aj tú mám totiž rada. Potom by si mohla dať vedieť, ako sa ti to pozdáva.
caterina
toto musi byt vyborne, kokos v akejkolvek forme. Vyskusam na Vianoce. Uz par mesiacov dokonca praktizujem oil pulling s kokosovym olejom.
caterina
toto musi byt vyborne, kokos v akejkolvek forme. Vyskusam na Vianoce. Uz par mesiacov dokonca praktizujem oil pulling s kokosovym olejom.
bembo
keďže patríš medzi moje obľúbené varecháčky vďaka Tvojim skvelým receptom,dovoľ aby som Ti poprial do Nového Roku 2016 len to najlepšie,a aby si na Varechu psielala ešte veľa takých receptov ako doteraz.to Ti praje bembo
afataga
jej @bembo si mily, potesil si ma, aj ja Ti prajem do noveho roku vsetko najlepsie, hlavne vela zdravia a nech sa Ti vsetky paradajky sveta oblukom vyhybaju :-)
alenka25
Takto to robim uz vela rokov. Vanilkovy struk pridavam aj k hnedemu cukru :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia