Domáce farebné rezance

bubu2324 - bez fotkybubu2324, 23. februára 2016
5 minút
na 100 °C

Suroviny

100 g
1 ks
3 PL




Postup

  1. 1

    Do misky pridáme múku, vajíčko a 3 PL šťavy z cvikle a vymiesime cesto.

  2. 2

    Cesto rozvaľkáme asi na 0,5 cm hrubé a necháme ho vysušiť asi hodinu na doske.

  3. 3

    Po vysušení si vyvaľkané cesto rozrežeme na štvorčeky a na stroji urobíme rezance.

  4. 4

    Rezance necháme vysušiť a môžeme konzumovať. Dobrú Chuť! :)

Diskusia k receptu

marianne
Robim takto aj spenatove, kurkumove, bylinkove...zo spaldy
marianne
Aj s paradajkovym pretlakom som uz skusala, celkom dobree☺




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia