Mašľonka podľa mňa

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 23. marca 2016

Tento recept som objavil tuná na Vareche od Milad, no nebolo tam foto. Tak ho pridávam s foto, aby ste si vedeli Zobraziť celý popisTento recept som objavil tuná na Vareche od Milad, no nebolo tam foto. Tak ho pridávam s foto, aby ste si vedeli predstaviť ako to vyzerá. Ak niekto by si to k veľkej noci ešte chcel urobiť. Je to fakt dobré. Niektoré suroviny som pridal.

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
300 g
300 g
150 g
200 g
200 - 300 g
1 - 2 PL
4 ks
Kto chce:
1 ČL




Postup

  1. 1

    Krkovičku a klobásky dobré zaúdené najskôr uvaríme. Po vychladnutí krájame, krkovička na 1 cm kúsky, klobásky na kolieska a syr na 1 cm kocky. Vajcia uvarené na tvrdo krájame na 1 cm -1,5 cm kocky. Všetko dáme so misy.

  2. 2

    Nastrúhaný chren na jemno, cmar, kyslú smotanu, horčicu a trochu soli dám do vyššej nádoby a rozmixujeme na hladko. Zalejeme týmto suroviny pripravene v mise. Zalejeme tak nech to je zarovno.

    Mašľonka podľa mňa - obrázok 2
  3. 3

    Necháme postať pol hodinu v chlade a potom môžme jesť s dobrým chlebom, alebo rožkom. No na druhy deň to riadne zhustne, ako majonézový šalát a je to ešte chutnejšie. Žalúdok vôbec nezaťaží pravé naopak ešte lepšie pracuje a trávi. Takže prajem dobrú chuť. Vďaka za tento recept autorke @Milad a goralom.

    Mašľonka podľa mňa - obrázok 3

Diskusia k receptu

klukodvody
Tak paráda, že je vidět jak to vypadá a myslím že až po Velikonocích. Zbydou vajíčka aj uzené tak vyzkouším. Díky a ukládám.
haji
Už jsem psala při tvé první várce, že jsi nezklamal! No a vidím, že recept piluješ, jedna báseň. Hezky naservírované a výborné!!
bembo
@Patroveckypitrs (24.3.2016 04:51)

Správne.aj ja som pôvodom zvolenčan,ale tento našťastie so mnou nemá nič spoločné.Tvoje recepty mám veľmi rád,a dnes som zrovna robil Tvoj super rybací šalát už asi po štvrtý krát,a aj tento Tvoj recept niekedy vyskúšam.škoda že slovenský důchodce musí chodiť pracovať,aby si privyrobil k almužne ,ktorá sa v tomto štáte volá starobný dôchodok.našťastie ja nefňukám,a vždy si aspoň v nedeľu nájdem čas,aby som si navaril podľa varechy.pekný deň Ti prajem,aj Tvojej rodinke
chrobaktruhlik
VÝBORNÝ RECEPT, TEN SYR SA MI TAM VEĽMI PÁČI A TOU HORČICOU SI TO POZDVIHOL ZASE O STUPIENOK VYŠŠIE. IBAŽE EŠTE TROCHU WORCHESTROVEJ OMÁČKY BY SOM PRIDAL, ALE NAOZAJ IBA TROCHU ZASTREKOL A BUDE TO FAKT SKVELÉ. KAŽDÉMU MRAVCOVI ŽELÁM VESELÚ VEĽKÚ NOC.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia