Dusené srnčie vnútornosti
Dusené srnčie vnútornosti

Jágerek zo srnca fotorecept

gordonko - fotkagordonko, 26. novembra 2017
Jágerek zo srnca (fotorecept)
Foto: gordonko
6-8
porcií
100 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1/2 ks
1 ks
2 ks
6-8 ks
 (masť)
3 ks
2 dcl
2 dcl




Postup

  1. 1

    Potrebné suroviny. Ľadvinky, srdce a pľúcka sa už varili.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu nakrájame na kocky, očistenú pečeň, srdce, pľúca a ľadvinky na rezance.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Nasekanú cibuľlu osmahneme do sklovita, pridáme srdce, pľúcka, ľadvinky.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Okoreníme všetkým ( paprika sladká, pálivá, čierne korenie mleté, nové korenie mleté, drvená rasca ) okrem majoránky podľa chuti. Borievky som dal 3 ks a premiešame.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Podlejeme červeným vínom ( 2 dcl ) a necháme pod pokrievkou podusiť.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Po chvíľke pridáme pokrájanú srnčiu pečeň.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Zalejeme 2 dcl piva a ešte podusíme samozrejme pod pokrievkou.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Pred dokončením pridáme pomrvenú majoránku a osolíme... Vraj si má dosoliť každý sám až na tanieri, ale to je už na každom z vás.

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    DOBRÚ CHUŤ

    Jágerek zo srnca (fotorecept) - obrázok 9

Diskusia k receptu

zolik
Ak Ti to chutilo, tak je vsetko v poriadku.
Ale do Jäger Ragout sa nikdy nedavaju pluca. Ani cervena paprika a a ani pivo. Tvoj recept na Jagerek je taky zalesacky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia