Papájová zmrzlina
Papájová zmrzlina

Papájová zmrzlina

Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 23. januára 2019
Papájová zmrzlina
Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks (čerstvá zrelá)
približne 2 kopčeky (kvalitná)
 (na ozdobu)




Postup

  1. 1

    Papáju rozkrojíme, zbavíme vnútorných zrniečok a ošúpeme. Dužinu nakrájame na kocky a vložíme do mixéra.

  2. 2

    Pridáme šťavu z limetky a vanilkovú zmrzlinu. Rozmixujeme. Vznikne krásna hladká dreň, ktorú servírujeme do pohárov a dozdobíme ovocím podľa chuti.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia