Tatarák s avokádom, mozzarellou, mangom a citrusovou zálievkou

galbani - fotkagalbani, 3. júla 2019. Komerčný recept.
Tatarák s avokádom, mozzarellou, mangom a citrusovou zálievkou
Foto: galbani
2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

100 g
180 g
120 g
2 ks
1 ks
20 g (plátky)




Postup

  1. 1

    Očistite mango a avokádo. Mango rozmixujte na jemno a avokádo nakrájajte na malé kocky (0,5 cm).

  2. 2

    Vytlačte šťavu z limetky a pomaranča a zmiešajte ju so soľou a s korením. Polovičkou zmesi zalejte avokádové kocky a druhú vmiešajte do rozmixovaného manga.

  3. 3

    Vezmite dva taniere a vytvarujte na ne ovály z mangovej peny. Na ne potom poukladajte kocky avokáda a hore položte nakrájanú mozzarellu. Celé to nakoniec posypte nasucho opraženými plátkami mandlí a pokvapkajte olivovým olejom.

Diskusia k receptu

boxik
Aký tatarák ,to už každá zmes nezmyslov bude dehonestovať toto tradičné a obľúbené jedlo ,samozrejme to originálne z hovädzej sviečkovice.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia