Grilovaný jahňací chrbát
Grilovaný jahňací chrbát

Grilovaný jahňací chrbát s rukolovým pestom

Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 24. júna 2019
Grilovaný jahňací chrbát s rukolovým pestom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

700 g (s kosťou v celku)
Rukolové pesto:
125 g
10 listov
1 strúčik
100 ml
50 g




Postup

  1. 1

    Jahňací chrbát ochutíme soľou a korením, potrieme olejom a ugrilujeme.

  2. 2

    Rukolové pesto: Suroviny na pesto vymixujeme a pestom prelievame grilovaný chrbát.

Diskusia k receptu

56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Toto novodobé moderné konzumovanie surového mäsa nechápem. Brrrrrr.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia