Slaný bryndzový koláč
Slaný bryndzový koláč

Bryndzový koláč videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 25. marca 2020

V našom videu sa presvedčíte o tom, že bryndza nepatrí iba do halušiek.
Zdroj: Pripravené podľa receptu od @ywett.

25 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g
1/2 bal.
180 ml
1 ks
Na plnku:
250 g
 podľa chuti
 podľa chuti
 podľa chuti
Na pomúčenie dosky:
 podľa potreby




Postup

  1. 1

    Z múky, prášku do pečiva, smotany a vajca vypracujeme cesto.

  2. 2

    Cesto rozvaľkáme a vystelieme ním tortovú formu.

  3. 3

    Na cesto rozmrvíme bryndzu, posypeme nakrájanou slaninou, jarnou cibuľkou a rascou.

  4. 4

    Pečieme 25 minút pri 180 °C.

Diskusia k receptu

drajan
robila som, je chutný, len ja mám omnoho vyššie cesto, čo zase pri takomto koláči nie je potrebné. Preto by ma zaujímalo, aký priemer formy bol použitý autorkou receptu. DAKUJEM.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia