Tekvicová nátierka
Tekvicová nátierka

Tekvicovo-bryndzová nátierka

siuuu - fotkasiuuu, 6. októbra 2020
Tekvicovo-bryndzová nátierka
Foto: siuuu

Zvýšilo mi pyré z hokkaido tekvice, tak som ho sfúzovala s bryndzou, ovoňala korením a dobrota to veru bola. Dokonca aj môj chlap, čo Zobraziť celý popisZvýšilo mi pyré z hokkaido tekvice, tak som ho sfúzovala s bryndzou, ovoňala korením a dobrota to veru bola. Dokonca aj môj chlap, čo má rád najmä klobásu a slaninu si veľmi pochvaľoval.

10 minút
príprava

Suroviny

 neochutená
 čerstvý




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmixujeme alebo dobre pomiešame ako ja ráno vidličkou, ochutíme koreninami a čerstvým tymiánom a hotovo. Rýchle, chutné, zdravé. Pomer surovín je na každom z Vás - ja som dala pyré a bryndzu zhruba v pomere 1:1, Lučiny trocha na zjemnenie, korenie podľa chuti. Na mäkučkom domácom kváskovom chlebíku to bola lahôdka. Ja som podávala s ovocím, ale pokojne aj s čerstvou zeleninou podľa chuti.

Diskusia k receptu

dvorka
Recept láka svojou fotkou. Nečítala som názov, len som musela vidieť hotový výtvor. Práve včera som dostala tekvicu, z ktorej som chcela uvariť aj polievku a niečo upiecť, no tento recept ma nesmierne láka. Bryndza u nás ide, a takto ju prilepšiť, hmmmm, už sa teším. Vďaka za pridanie receptu.
kukulienka71
keď vidím čerstvé figy, šípim, že to je tvoj recept:-) mám aj tekvicu, aj bryndzu, dokúpim Lučinu a dáme si túto dobre vyzerajúcu a znejúcu nátierku veru.
1x siuuu
siuuu
@kukulienka71 (13.1.2022 17:40)

Áno - figy a ja sa máme radi. Táto nátierka patrí k mojim najobľúbenejším. Veruže asi aj ja urobím keď nájdem figy v obchode, lebo tekvicu mám a aj bryndzu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia