Kokosový cheesecake
Kokosový cheesecake

Kokosový cheesecake

Zlata Bialončíková a Monika Čarnogurská
cukrárky Nestville Chocolate v Hniezdnom, 26. septembra 2021
Kokosový cheesecake
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
12
porcií
30 minút
príprava
7 minút
na 180 °C

Suroviny

Korpus:
250 g
150 g
Plnka:
600 g
200 ml
180 g
100 g
30 g
Na ozdobu:




Postup

  1. 1

    Maslové sušienky rozmixujeme a zalejeme roztopeným maslom. Zmiešame a zmes natlačíme na dno tortovej formy a dáme zapiecť do rúry pri 180 stupňoch na 7 minút.

  2. 2

    Bielu čokoládu roztopíme nad parou, necháme mierne vychladnúť. Všetky suroviny na plnku spolu premixujeme a zmes nalejeme na vychladnutý sušienkový korpus.

  3. 3

    Cheesecake dáme stuhnúť do chladničky na 4 hodiny. Dozdobíme podľa chuti kokosom, roztopenou čokoládou alebo ovocím.

Diskusia k receptu

haji
Něžně nazdobené, krásné foto!
tajnicka101
Prosím robil ho niekto? Len ma zaujíma, či pekne stuhne krém, keďže je bez vajíčok/múky nepečený... Ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia