Lososový „tatarák“ s reďkovkou a ryžovými čipsami

Michal Konrád
šéfkuchár a spolumajiteľ podniku Bao Brothers, 3. apríla 2022
Lososový „tatarák“ s reďkovkou a ryžovými čipsami
Foto: Matej Hutta
2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

100 g najemno nakrájaný
10 g nasekaná
5 g
1 PL nakrájané na malé kocky
1 PL nasekaná
20 ml
40 ml
1 ČL
podľa chuti
podľa chuti
Ryžové čipsy:
 (na vyprážanie)




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny okrem reďkovky spolu premiešame v miske.

  2. 2

    Servírujeme s najemno nakrájanou reďkovkou poukladanou navrchu, môžeme ozvláštniť aj kôprom.

  3. 3

    Podávame s ryžovými čipsami. Tie pripravíme z ryžového papiera, ktorý vyprážame v oleji pri teplote 190 stupňov.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia