Jahňacie ražniči marinované v bielom jogurte

Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 3. septembra 2010
Jahňacie ražniči marinované v bielom jogurte
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

600 g
100 g
1 g
1 g
50 g
1 g
20 g
1 g
80 g




Postup

  1. 1

    Jahňacie mäso pokrájame na kocky. Pridáme soľ, korenie, cesnak, rozmarín, citrónovú kôru, biely jogurt a spolu dobre premiešame.

  2. 2

    Necháme odležať v chladničke cez noc. Mäso napichujeme na ihlu striedavo s cibuľou a šampiňónmi.

  3. 3

    Pečieme v rúre na 160 oC 1 hodinu.

Diskusia k receptu

marienka44
Ma sa to piect zabalene v alobale ako zivanska? Alebo staci prikryt celypekac, aby sa maso nevysusilo?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia